Varför började Allan med Vape

Allan är en kille på 24 år som börjat med vape. Och som bor en liten bit utanför Göteborg, själv heter jag Sarah och är journalist. Jag började nyss mitt nya jobb på en ecigg relaterad tidning. Och är idag på väg till Allan för att se varför just han började med vape.

Väl framme vid Allans hus

Blir jag imponerad över hur det ser ut, det måste bo folk med en hel del pengar här inne. Är min första dömande tanke. Jag plingar på dörren och från garaget ser jag ett huvud sticka ut genom ett fönster. Och ropar på mig att komma dit. Allan bor visst ovanför garaget och inte inne i huset. I en liten lägenhet är byggd där och det första jag ser.

När jag kliver in genom dörren är ett moln av vape rök och flera montrar med vape’s. Av alla dess slag, här har vi en samlare med andra ord. Jag blir tillbedd att sätta mig ner i en av fåtöljerna efter vi hälsat. Och han ger mig en kopp med vanilja latte.

Vape

Så Allan, när började du med vape?

Jag började med elcigg för snart 3 år sedan. Så varför började du med vape. Jag började med vape för att sluta röka, jag insåg en dag. Vad jag gjorde mot min kropp genom att röka och ville hitta ett alternativ till att sluta. Så fann jag vape genom en gammal vän. Okej, vad var din första vape och hur har det utvecklats genom åren? Ja , som du kan se så har jag ju en hel del vape s ståendes. Och min första vape var en liten penna med färdiga podar i, så det var bara att tuta och köra. Men efter bara någon vecka. Så kände jag att jag ville och behövde mer, mer smak , mer ånga, mer av allt.

Så jag besökte den lokala vape butiken

som fanns då inne i Göteborg. Efter nästan en hel dag där för att klämma och känna på allt. Så valde jag en reglerad mod med en tank på som skulle ge mig allt det jag sökte. Men efter någon vecka med den så kände jag ändå. Att jag inte fick ut det jag ville av min vape. Så, ja började läsa på om ohms lag och batteri säkerhet. För att kunna utveckla mig mer inom de olika vape områdena.

Det blev en till tur till butiken och denna gången kom ja hem med en mod. Som gav mer effekt av det jag ville ha och istället för tank blev det en rda. Okej, hur har du utvecklats? Jag har utvecklats på det sätt att idag bygger jag mina egna coils och sysslar med fördel med mekaniska modar. Jag har även fått jobb i den butik där allting startade och nu är jag en stor influencer. Inom det lilla vape området som finns Sverige och där jag säljer även mina coils som jag bygger.